Domácí bagel
Domácí bagel
rychle a zdravě připravíš teplé a křupavé pečivo ke snídani nebo k rychlé večeři.
Suroviny na 4 bagely: 
200 g cottage sýr
160 g hladké špaldové mouky
1 čajová lžička kypřícího prášku
1 čajová lžička soli
semínka chia - od oka 
+ na posyp semínka co máš ráda (sezam, slunečnice, atd.), vajíčko na potření
Jak na to: 
Všechny suroviny smíchej dohromady a vypracuj těsto.
Těsto rozděl na 4 části a vytvoř bagely -  udělej kuličku, tu rozplácni a vytvaruj uprostřed díru jako na donuty.
Rozšlehej vajíčko a potři, posyp semínky.
Dej péct na 180 stupňů cca 30-35 minut. 
Rozřízni a naplň dle chuti sýrem, šunkou, sýrem cottage, polníčkem, atd.

HOTOVO:-)) DOBROU CHUŤ!
        