AKCE až -60% na produkty fitness a hubnutí PROHLÉDNOUT

Mořský kolagen pro muže - Tajná zbraň pro silnější vlasy a zdravější klouby!

 

Mořský kolagen pro muže - Tajná zbraň pro silnější vlasy a zdravější klouby!

Pánové již dávno nezaostávají za ženami v péči o své tělo, dokonce ani v péči o pleť a vlasy. Ještě že tomu tak je :-) Je již běžné, že muži navštěvují Barber shopy, kosmetiku či pedikúru. Jednak výsledkem je upravený vzhled, muž se stává vizuálně přitažlivý a hlavně každý takový upravený muž se cítí dobře a sebevědomě. A ještě prospívá svému tělu. Postupem doby se tak z vizuálu osoby z doby prvobytně pospolné stali z mužů přitažliví jedinci. Stejně tak již nejsou vidět (zaplať bůh) dříve tak obvyklé „přehazovačky“ na hlavách mužů, postižených částečným úbytkem vlasů :-)

 

S tím, jak se muži starají o svůj vzhled, souvisí také používání různých přípravků, které organizmu pomáhají udržovat si dobrou kondici. A týká se to i vlasů a vousů. Na trhu jsou již zcela běžně šampóny pro muže, tělové ošetřující přípravky pro muže. Přípravky na údržbu a pěstění vousů.

 kolagen-muži14

Je ale jeden přírodní přípravek, který na trhu dosud nebyl. Je jim rybí kolagen pro muže! Říkáte si, k čemu že je dobrý? Kolagen jako takový je surovina, kterou potřebuje organizmus mužů i žen pro zachování vláčnosti kůže, vlasů, vousů (to tedy spíše u mužů :-)), nehtů a pro zachování funkčnosti chrupavek. A stejně u mužů, jako u žen, tělo kolagen přestává produkovat již před 30. rokem věku a doplnit jej konzumací potravin na kolagen bohatých, je v podstatě nemožné. Ženy tuto skutečnost pochopily již dávno a tak meziročně stoupá spotřeba zejména rybího kolagenu (ten je na vlasy, kůži a nehty a nejlépe se vstřebává) o desítky procent. Kolagen s příchutí lesní jahody, vitamínem C a kyselinou hyaluronovou prodáváme pro ženy již čtvrtým rokem v tisících kusů a naše zákaznice se vracejí pravidelně. Současně již po třech měsících vidí znatelný rozdíl v kvalitě svých vlasů, nehtů a kůže. Přes to, že standardně používají ženy různé speciální šampóny a jiné přípravky na kůži, nehty a vlasy, používání kolagenu je posunulo o světelné roky dále!

 

Muži zatím takový přípravek k dispozici neměli! Přitom doplňování kolagenu je pro ně stejně důležité. Kolagen je základní stavební jednotkou pojivových tkání a tvoří přibližně čtvrtinu všech proteinů v našem těle. Má vliv například na správnou funkci srdce, svalů nebo kůže. Jedná se o látku, kterou si naše tělo samo produkuje. Množství kolagenu v organismu se však začíná snižovat už před 30. narozeninami.

 

Proč tedy i muži potřebují mořský kolagen? Mořský kolagen se vstřebává až 1,5 krát lépe, než kolagen ze skotu a prasat, a to kvůli jeho nízké molekulové hmotnosti. Mořský kolagen se absorbuje přes střevní bariéru do krevního oběhu, a tak se pak přenáší po celém těle. Čistý rybí kolagen přestoupí do krevního oběhu mnohem rychleji, než jiné typy kolagenu, takže pro vaše orgány, kosti a pokožku je to ten nejlepší zdroj kolagenu.

 

Muži mají navíc oproti ženám i specifické nároky a potřeby. Proto jsme vyvinuli nový Kolagen pro muže. Kromě již zmiňovaného mořského hydrolyzovaného kolagenu obsahuje Vitamín C, MSM, L-Cystein, L-lysin, D-Biotin, zinek a selen.

 IMG_3424

MSM je přírodní organickou sloučeninou síry, která zlepšuje zdraví kostí, kloubů a kůže, dokáže zmírnit bolest, otoky a především snížit zánět v kloubech, obnovuje růst vlasů, vousů a nehtů, přirozeně urychluje regeneraci svalů. Ideální pro muže, kteří oproti ženám mívají větší fyzickou zátěž.

L-Cystein - má přímý vliv na tvorbu keratinu, který je nedílnou součástí našich vlasů a nehtů. Kromě jiného funguje i jako silný antioxidant.

L-Lysin je esenciální aminokyselina, jejíž nedostatek v těle se projevuje velkou únavu, vypadáváním vlasů, poruchami soustředění, nechutenstvím, anémií, potížemi s reprodukčními orgány nebo náladovostí. L-Lysin si tělo nedokáže samo vyrobit, kromě doplnění ze stravy je nutné doplňovat doplňky stravy. Je stavební jednotkou bílkovin, je klíčový i pro optimální regeneraci a aktivní budování svalové hmoty. Navíc pomáhá produkovat kolagen.

D-Biotin (vitamín B7) přispívá k udržení zdravých vlasů a  pokožky.

Zinek je stopový prvek, který se nachází v těle ve velmi malém množství. Má zásadní vliv na imunitní systém, růst a vývoj, buněčné dělení, hojení ran, udržování zdravé pokožky, vlasů a nehtů.

Selen je esenciální minerál, což znamená, že tělo si ho nedokáže samo vyrobit. Má velmi silné antioxidační účinky, zmírňuje oxidační stres v organizmu, protože likviduje přebytečné volné radikály a udržuje tak jejich počet v těle na přijatelné míře. Selen je složkou selenoproteinů, které pomáhají při stimulaci vlasového folikulu s cílem podpořit nový a zdravý růst vlasů. Nedostatek selenu může vést ke sníženému množství selenoproteinů, což pak vede k neobvyklému rozvoji vlasových folikulů, snížení růstu a vypadávání vlasů.

 

Jak vidíš, Kolagen pro muže je nadupaný potřebnými přírodními surovinami, které obsahuje v takovém množství, aby byly funkční! Nejsou zde tedy pro parádu, jak tomu bývá u mnohých propagovaných přípravků na trhu. Náš kolagen pro muže je ochucen příchutí citrusů, konkrétně citronů a mandarinky. Stačí tedy dát jednu odměrku kolagenu do vody (podle chuti do 2dcl až 4 dcl vlažné vody) každý den a za pár týdnů uvidíš prokazatelný rozdíl ve kvalitě vlasů, vousů a pokožky oproti době, kdy jsi kolagen pro muže neužíval.

kolagen-muži15

Náš Kolagen pro muže doporučují také odborníci v péči o vlasy a vousy. Po té, co měl možnost jej vyzkoušet, doporučuje náš kolagen pro muže Paul's  Barber Shop  Plzeň! Jsme hrdí na to, že jsme vyvinuli jako první na trhu tento přípravek, jsme pyšní, že si jej naši zákazníci pochvalují a že jim přináší skvělý užitek a vykazují s ním super výsledky!

 

Dopřej si i ty to nejlepší!