VÝHODNÉ BALÍČKY až -33% PROHLÉDNOUT Hodnotný DÁREK ke KAŽDÉ objednávce od 500Kč

Jak zhubnout bez pohybu? Jde to vůbec?

Ahoj,

co myslíš, jde zhubnout bez pohybu?

Je to ideální představa pro mnohé dívky a ženy, stále dokola hubnoucí a znovu nabírající váhu. Představa, že zobnu nějaký zázračný preparát (a že jich zejména v teleshoppingu a na Facebooku je) a budu hubnout jako o život a při tom budu sedět doma u PC, zobat k tomu brambůrky a popíjet colu.:-) Tak pokud něčemu takovému věříš, neumíme ti pomoci. Jsi odsouzena po zbytek života opakovat stále stejné nákupy zázraků z teleshoppingu, které k ničemu nepovedou.   

Dobrou zprávou však je, že první část představy je správná a jde to. Tedy že se nemusíš potit každý den ve fitku, ani běhat půlmaratón a přesto můžeš hubnout a zhubnout. Jistě, když se aspoň občas přidá pohyb, je to rozhodně zdravé a účinnější. Ale pokud nesedíš celý den na kavalci, tak to zkrátka jde. Jak na to a jak je to možné?  

jak-zhubnout-bez-pohybu2

Hezké na této radě je, že znáš předem odpověď. Nemusíš být expert na zdravou výživu, ani studovaný lékař a přes to podvědomě víš, kde je zakopaný pes. Představ si své tělo jako nafukovací míč. Čím více do něj natlačíš vzduchu, tím více zvětšuje svůj objem, pokud na druhé straně někde vzduch zase neupouštíš. S tělem je to stejné. Buď zvýšíš výdej (energetický výdej), nebo snížíš příjem. Jsou-li obě položky v rovnováze, váha je konstantní. Pokud je větší výdej než příjem, váha klesá. Pokud je větší příjem, je tomu naopak. Ano, víme, že to víš. :-) Problém není v informacích, problém je v realizaci a pevné vůli. Pomůžeme ti. Udělej následující a výsledky se dostaví velmi rychle. Jde o drobnou úpravu životosprávy a spánku, která bezpečně funguje.

 

  1. Zlikviduj doma vše sladké (čokolády, bonbóny, slazené nápoje, pivo….) a nechoď nakupovat hladová.
  2. Používej menší talíře. Pomalu a poctivě kousej a nesleduj u jídla televizi ani nečti:-)
  3. Pij hodně vody zejména 15 – 20 minut před jídlem.
  4. Současně s předchozími body používej následující doplňky stravy:

    - Glukomannan - vždy 15 – 20 minut před jídlem, zapíjej větším množstvím vody

    - Čaj na podporu hubnutí – udělej ráno do lahve a popíjej celý den

    - Night Fat Burn a L-Tryptofan – oba dva užívej před spaním.

Říkáš si, a co se jako změní? Věř nám, že dost. Jídlo na menších talířích působí jako větší porce. Nejenom že se na něj vejde méně, ale ošálíš tím především tvůj mozek. Pokud chceš jít do mírného extrému, který ovšem funguje naprosto spolehlivě, přidej v případech, kdy to jde, na místo příboru hůlky. :-) Nakrájíš si jídlo předem a konzumuješ již jenom hůlkami. Uvidíš, jak tě zasytí mnohem menší porce.

Pití vody je důležité, neboť zaplní žaludek před jídlem. Aby však bylo účinné dlouhodobě, nejenom 20 minut, konzumuj před jídlem Glukomannan a zapíjej jej velkým množstvím vody. Glukomannan je čistě přírodní látka, která v žaludku nakyne, ale tělu naprosto nic nedá, žádné tuky, cukry. Vůbec nic. Jenom ti zaplní žaludek a zase vyjde z těla ven. Ovšem mnohem déle, než samotná voda. Proto má trvalý účinek během dne.

Doplňování tekutin v průběhu dne je důležité a když to spojíš s Čajem na podporu hubnutí, který je bylinného původu a jehož účinky znaly již naše babičky, spojíš příjemné s užitečným.

To nejlepší nakonec. Night Fat Burn spolu s L-Tryptofanem. Pro hubnutí a zhubnutí je důležitý také zdravý, klidný spánek. L-Tryptofan je přírodní, zklidňující látka. Samotný Night Fat Burn stojí na jediné přírodní složce Morosil, což je extrakt z krvavého pomeranče Moro. Jedná se o licencovaný, účinný a přírodní produkt, jehož účinnost byla prokázána klinickými testy. Funguje nejlépe po 4 – 6 měsících trvalého užívání. Night Fat Burn nastartuje i v noci spalování tuků ve tvém organizmu. Tedy za předpokladu, že si nedáš před spaním talíř vepřo, knedlo, zelo! :-)

 Ideálně můžeš využít výhodné ceny u balíčku Spaluj bez námahy, který obsahuje potřebné suplementy.

 

Pamatuj však, že na tvůj metabolizmus má vliv také například také věk. Ve dvaceti spaluješ mnohem snáze, než ve třiceti, po čtyřicítce a padesátce. S postupujícím věkem zkrátka přidávej pohyb. Nemusíš běhat, stačí chůze. Rychlejší chůze je ideální a musí trvat alespoň 30 minut. Na pásu je to nuda, tak jdi třeba do parku.

 A když přidáš nějaký ten pohyb, nic nezkazíš:-)

Ano, chápeme, musíš vyprat, uvařit, obstarat děti, manžela, morče, uklidit byt a také chodíš do práce….. tak kde asi máš vzít čas na chůzi? Prostě si dej do diáře dvakrát v týdnu 30 minut (hodinu i s oblékáním a sprchováním) pevný termín pro sebe na chůzi. A přes to nejede vlak. Je to stejně důležité jako vysávání, nebo umývání nádobí. Myslíme tím pro tebe! Proč? Protože ty za to stojíš!

Že ses dnes nedozvěděla žádné zázračné rady, podložené zaručeným výzkumem smyšleného MUDr. XY z nějaké slavné univerzity? Máš pravdu, ale tyto body, které většinou znáš, prostě zaručeně fungují. Jenom k nim přidej jednu položku, která nezazněla – čas. Musíš to vše dodržet a dodržovat několik měsíců. Aby byl efekt trvalý a zdravý, měla by si redukovat váhu cca o 2 – 3 kg měsíčně. Ne více. Tak pojď do toho!

 

Tvé SKINNY GIRLS