Bruschetta je typický italský předkrm, zapečený nebo opečený bílý chléb, na kterém jsou rajčata, bazalka, sůl, pepř, olivový olej a česnek. Zkusili jsme použít tmavý chléb a přidat najemno nakrájenou červenou cibuli a mozzarellu.
 |
Suroviny:
- Tmavý chléb
- 3 rajčata
- Lístky bazalky
- Sůl a pepř podle chuti
- Olivový olej
- Česnek
- 1/2 červené cibule
- Mozzarella
|
Postup:
|
 |
 |
Pár tipů na závěr:
- Plátky chleba můžeš před opečením lehce potřít olivovým olejem.
- Pro jemnější a sladší chuť můžeš použít pečený česnek.
- Vyzkoušej různé směsi dle chuti, třeba čerstvé avokádo nakrájené na plátky s kapkou olivového oleje, špetkou vločkové mořské soli a drcenými vločkami červené papriky. Chutná též báječně!
|
DOBROU CHUŤ!!
Ivana a tým Inspyre